U bent hier: Home » Ervaringen
previous arrow
next arrow
Slider
Bekijk foto's van mijn praktijk
 • Ervaring van Josje

  Voordat ik bij José kwam heb ik zo’n 5 jaar allerlei specialisten afgelopen. Hun conclusie was dat ik er
  maar mee moest leren leven.

  Toen ik voor het eerst bij José kwam was ik er slecht aan toe. Ik had zoveel problemen met mijn
  evenwicht dat ik er moeite mee had om rechtuit te lopen.

  Ook kon ik maar erg weinig licht verdragen, zelfs met regenachtig weer kon ik niet zonder zonnebril naar buiten. Ik was erg snel uitgeput.
  Nadat ik bijv. een half uurtje aan het schoonmaken was geweest of een paar boodschappen had gedaan was ik totaal uitgeput en moest ik eerst een paar uur slapen.

  Het grootste deel van de dag bracht ik in bed of op de bank door. Gelukkig kwam ik in contact met José. Na vier behandelingen kon ik tijdens het lopen weer om me heen kijken zonder uit balans te raken en na vijf behandelingen kon ik weer zonder zonnebril naar buiten.

  Wat specialisten niet voor mogelijk hielden is wel gebeurd. Het gaat nu zo goed met me dat ik nu, een half jaar na de eerste behandeling, weer op zoek ben naar een parttime baan.

  Soms kan ik zelf bijna niet geloven dat deze grote verbeteringen zo snel zijn gekomen.
  José bedankt voor je hulp bij mijn herstel!

  Groetjes, Josje

 • Ervaring van Nicole

  Voel me verlicht.

  De Touch of Matrix heeft mij verrijkt en verlicht.
  Jaren was ik op zoek naar mijzelf (wie ben ik).
  Ik kon moeilijk loslaten van bepaalde mensen, gevoelens, gebeurtenissen en had negatieve gedachten over mijzelf.

  Door deze methode heb ik heel veel kunnen en mogen opruimen en ben ik heel diep gegaan.
  Wat gepaard ging met veel emotie. Zo heb ik ook de belastende banden doorgeknipt met dierbaren maar ook met mensen waar ik niet zo’n goede band mee had.

  Na dat ik dat gedaan had kreeg ik meer en meer ruimte en voel me vrij. Door dat ik zelf los laat merk ik dat de omgeving daar ook in positieve zin in mee gaat. Alles veel ontspannende losser.
  Voelt als verlichting opluchting.

  Zo voelde ik mij steeds meer in mijn kern komen in mijn ware ik. Thuis komen bij mijzelf.
  WOW!!! Dit is wie ik ben!!!
  José hield me een spiegel voor en zag weer de twinkeling in mijn ogen, in mijn ziel. Het heeft me zo verrijkt.

  Lieve José zo heb ik de Touch of Matrix ervaren en zo voel ik het. Ben tot op de dag van vandaag dankbaar.

  Dank je Lieverd

  Liefs, Nicole

 • Ervaring van S

  José is een heel mooi, positief en warm mens. De tekst op de website sprak mij gelijk aan en toen ik haar opbelde voor een afspraak, resoneerde het gevoel.

  Tijdens de sessies heb ik haar als een goede Touch of Matrix therapeut ervaren. Door haar eigenheid; aards, spiritueel en op passende momenten humor en enthousiasme voelde ik mij al snel vertrouwd.

  Het was verbazingwekkend dat na elke sessie steeds meer mijn energie terug kwam, en dat mijn heftige PTSS klachten zoals het herbeleven in beelden en gevoelens grotendeels verdwenen zijn.

  Ze doet dit werk vanuit haar hart en ziel, want toen ik het erg hoog had zitten, heeft zij mij een paar keer op afstand een behandeling gegeven.

  Dit gaf mij meer rust en heb pijn kunnen loslaten waardoor ik meer (zelf)vertrouwen kracht kreeg om weer verder te kunnen.

  Liefs, S

 • Ervaring van Ria

  Hallo lieve José,

  Via deze weg wil ik je heel hartelijk bedanken voor de behandelingen die je mij hebt gegeven.

  De pijn in mijn nek is weg en het heeft mij weer vrijheid in mijn nek gegeven en de pijn in mijn rug door het SI-gewricht, waar door ik niet meer fatsoenlijk kon lopen, was heel snel verdwenen.

  Daar komt nog bij dat zelfs de emotionele klachten zomaar verdwijnen met hulp van jou.

  Het belangrijkste ben ik vergeten te vertellen.

  Mijn psoriasis was weer veel erger geworden en dankzij de Touch of Matrix is dat ook weg. Doordat de harde schijf is schoongemaakt en ik nu anders op de dingen reageer.

  Het is zo mooi dat het zelfs telefonisch, op afstand dus, mij ook heeft geholpen.
  Ik was boos en verdrietig en mijn benen werden hierdoor onrustig, door de Touch of Matrix werd ik weer rustig en mijn benen ook en heb toen een heerlijke nachtrust gehad.

  José dankjewel dat JIJ nu therapeute bent van Touch of Matrix en mij daar van op de hoogte hebt gebracht.

  Lieve groetjes Ria

  DANKJEWEL en dikke knuffels XXX

 • Touch of Matrix zet alles in beweging

 • Na deze avond ging bij mij het roer om

 • 2 weken geleden

  The Real You

  Deze tekst zag ik zaterdag op een winkelruit in Deventer 😃
  Hoe mooi is het dat we de dag fleuren door elkaar dit cadeau te geven.
  Tover de ander een glimlach op zijn gezicht 🧚‍♀️💫✨
  Hier wordt ge toch helemaal blij van 😃
  Start er vandaag mee ❤️😃🙏
  Fijne mooie maandag lief mooi mens 😘☀️🦋
  ... Lees meerInklappen

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  The Real You

  Lief mooi mens blijf lekker jezelf
  Dans je eigen RITME 🦋❤️
  Fijne mooie avond 😘

  www.the-real-you.nl
  ... Lees meerInklappen

  Bekijk op Facebook

  3 weken geleden

  The Real You

  LIEF MOOI MENS........WAT BEN JE MOOI ❤️
  Wie tover jij vandaag een glimlach op zijn/haar gezicht? 🧚‍♀️💫✨✨✨😃🥰
  ENJOY YOUR DAY ❤️☀️🦋
  ... Lees meerInklappen

  Bekijk op Facebook

  1 maand geleden

  The Real You

  Prachtig verwoord ❤️❤️❤️
  De deukjes van het verleden, deze herinneringen die we opgeslagen hebben op onze harde schijf,
  waardoor we ons niet meer vrij voelen.
  Hoe zou het zijn dat we hierin veranderingen in kunnen brengen?

  www.the-real-you.nlDagkaart 16 juli

  ERGENS TUSSEN HEDEN EN VERLEDEN

  Daar ben je dan! Begonnen aan een nieuwe fase in je leven. Wellicht heb je al vaker op dit punt gestaan en tegen jezelf gezegd: ‘Nu ga ik het doen!’ Wat je eerder nog niet kon, wilde of mocht, gaat dan nu eindelijk plaatsvinden. De droom waar je voor leeft. Het verlangen dat je koestert. Het gouden idee waar je mee rondloopt. Of gewoon het voornemen om vanaf nu helemaal jezelf te zijn en te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Voor minder ga je niet!
  Tja, is 't wel echt zo makkelijk? Vaak voelen we van binnen heel goed wat we willen. We weten wat ons gelukkig maakt en welke stappen we dienen te zetten om ons geluk te vergroten. Maar in de praktijk is het niet zo simpel om zomaar de boel om te gooien. We hebben te maken met regels, verplichtingen, afleidingen, verantwoordelijkheden en wat al niet meer. Je hebt in het verleden keuzes gemaakt die je niet zomaar kunt terugdraaien en het gevolg is dat je nu niet meer in de positie bent om zomaar in het diepe te springen. Je bent immers geen kind meer.
  Ooit was je vrij van zorgen en deed je alles wat er in je opkwam. Als kind kende je geen grenzen, geen remmingen en alles was een spel. Ergens in het verleden ben je die speelsheid kwijtgeraakt, waardoor je nu veel voorzichtiger door het leven gaat. Het kinderlijke enthousiasme is vervangen door bedachtzaamheid. Je hebt geleerd om je anders voor te doen dan je bent. Je hebt geleerd om risico’s te vermijden en vast te houden aan veiligheden. Je hebt geleerd om je aan te passen aan wat men ‘normaal’ vindt. Je springt niet meer zomaar in het diepe, althans: niet zonder te weten waar je aan begint. Waarom is dat?
  Wat ons meestal tegenhoudt om tot actie over te gaan, zijn de deukjes die we hebben opgelopen in het verleden. Het zijn de herinneringen aan de momenten waarop we faalden; de personen die ons in de steek lieten of hebben gekwetst; de vele teleurstellingen en afwijzingen waar we van schrokken; het verdriet dat we moesten verwerken; de periodes waarin we ons klein en nietig voelden. Oftewel: de dingen die we niet opnieuw willen doorleven. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat we ons kinderlijke enthousiasme hebben onderdrukt, waardoor we niet meer spelenderwijs door het leven gaan. We houden veel meer rekening met anderen dan met onszelf en daardoor zijn we vergeten om naar onze eigen verlangens te luisteren. Ongetwijfeld herken je dit en het kan zijn dat je zó ver gaat in het behagen van je omgeving, dat je niet eens meer weet wat je zelf wilt. Je bent niet gewend om voor jezelf te denken, want overal waar je komt, pas je je aan. Zo ontstaat er langzaam het gevoel dat je geleefd wordt. De ziel mist de vrijheid om te spelen en verliest aan energie, kracht en creativiteit, allemaal omdat zij ergens in het verleden verwond is geraakt.
  ... Lees meerInklappen

  Bekijk op Facebook

  1 maand geleden

  The Real You

  Een knuffel.....het kost niets maar zegt zoveel ❤️❤️❤️
  Fijne mooie dag lief mooi mens 😘🧸
  ... Lees meerInklappen

  Bekijk op Facebook