Heel veel lichamelijke klachten willen ons iets vertellen

juni 16, 2021 2:35 pm Gepubliceerd door

In mijn praktijk The Real You ga ik tijdens de behandeling de chakra’s ook altijd na. Mijn ervaring is dat ik hier vaak blokkades tegen kom die de energiestroom belemmeren en hierdoor ook het herstel.

Zo kunnen fysieke klachten energetische blokkades als oorzaak hebben. Deze blokkades kun jij zelf oplossen wanneer jij hier bewust van bent. Het enige wat jij hier voor hoeft te doen is oprecht te luisteren wat jouw lichaam jou te vertellen en nodig heeft.

Neem als voorbeeld maagklachten.

Je hebt alles na laten kijken en hier zijn geen duidelijke oorzaken voor gevonden in de reguliere zorg. Je hebt pijn, brandend maagzuur of druk op je maag. Dan kan een blokkade in de 3e chakra hier de oorzaak van zijn. Deze staat voor je energiehuishouding, je zelfbeeld.

 

  • Waar sta jij in dit geheel?
  • Pak jij je ruimte?
  • Trek jij je energie naar binnen in plaats van naar buiten?
  • Voel jij je onzeker en oververmoeid en wil jij hierin veranderingen brengen?

Hier zijn oplossingen voor, door de blokkades voor nu en voor altijd op te ruimen. Zodat jouw 3e chakra, ook wel de Zonnevlecht genoemd, weer vrij door kan stromen.

Wist je dat de kleur geel dit chakra symboliseert?

Door je op deze kleur te focussen kan dit je extra ondersteuning geven. Dat kan door bijvoorbeeld een geel shirt te dragen of een geel kussentje in je interieur te plaatsen of iets anders zoals een sieraad met de kleur geel erin verwerkt.

Het sleutelwoord bij dit chakra is ACCEPTATIE voor al wat is en het zal beter worden waardoor jij weer vooruit kunt kijken en meer in je kracht komt te staan.

Zo kunnen meerdere klachten veroorzaakt worden door energetische blokkades. Bijvoorbeeld je hartchakra, deze is net als je energetische ruggengraat het centrale stelsel en heeft invloed op je hele lichaam.

Heb ik je aan het denken gezet en vindt je het moeilijk om dit in je eentje aan te pakken? Dan kan ik jou hier bij helpen.

Heb je vragen en/of spreekt jou het bovenstaande aan ? Neem dan contact met mij op.

❤️e groet José

THE REAL YOU…..VAN KLACHT NAAR KRACHT 💖☀️🦋

Commententaren zijn gesloten.